ИНФОРМАТОР

БАнер информације за инвалиде


Време у Београду

Радови у Булевару ослобођења ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
понедељак, 17 јул 2017 07:44

Током радова на поправци коловоза, које изводи ЈКП „Београд пут“ саобраћај ће бити  затворен у једној коловозној траци и измењен режим саобраћаја у другој слободној коловозној траци у Булевару ослобођења, од раскрснице са ул.Генерала Павла Јуришића Штурма (Вељка Лукића-Курјака) до кружне раскрснице улица Војводе Степе, Табановачка и др Милутина Ивковића,у периоду од 17.07.2017. до 10.08.2017.

 
Обустава саобраћаја у Пионирској ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
петак, 14 јул 2017 13:27

Током одржавања манифестације у организацији Аутомобилског спортског клуба „Раковица“, дана 15.07.2017. године у временском периоду од 10.00 до 20.00 часова и 16.07.2017. године у временском периоду од 09.00 до 19.00 часова, у улици Пионирска, биће обустављен саобраћај на начин који пропише МУП.

 
Радови у Земуну ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
понедељак, 10 јул 2017 13:10

Током радова на реконструкцији коловозне конструкције, које изводи  JKП „БЕОГРАД ПУТ“ за саобраћај ће бити затворена улица Господска од ул.Главне до Кеја ослобођења, Лагумска од ул.Змај Јовине до ул.Господске и Магистратски трг од ул.Господске до ул.Петра Зрињског (у Земуну), у периоду до 31.08.2017.

 
И Н Ф О Р М А Ц И Ј А О ИЗМЕНИ РЕЖИМА РАДА ЛИНИЈА ЈГП-а ЗБОГ ОДРЖАВАЊА „ПЕШАЧКЕ СУБОТЕ“ ОД ТРГА СЛАВИЈА ДО ТРГА РЕПУБЛИКЕ ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
петак, 07 јул 2017 14:09

У суботу 8.7.2017.године од 9:00 до 17:00 часова одржаће се манифестација „Пешачка субота“ од Трга Славија до Трга Републике. 

Током одржавање ове манифестације улице: Краља Милана, Теразије и Коларчева су затворене за саобраћај и намењене су кретању пешака.  

Због наведеног доћи ће до следећих измена у режиму рада линија ЈГП-а:

у суботу 8.7.2017.године од 9:00 до 17:00 часова:

Опширније...
 
Измене режима линија ЈГП-а током одржавања манифестације XVII Међународни фестивал фолколора „Влашка“ у Младеновцу ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
петак, 07 јул 2017 14:06

Током одржавања манифестације XVII Међународни фестивал фолколора „Влашка“, доћи ће до посебне организације саобраћаја  у улицама: Краља Александра Обреновића, на делу од кућног броја 25 до раскрснице са Улицом војводе Путника, Војводе Путника на делу од Краља Александра Обреновића до Краља Петра I, Краља Петра I на делу од улице Војводе Путника до улице Николе Пашића и улице Краља Петра I на делу од улице Николе Пашића до улице Миће Миловановића, затим улицом Краља Александра Обреновића до бр. 25 у Младеновцу, дана 8.7.2017. године у периоду од 11.00 до 12.30 часова.

Током одржавања манифестације возила са линија бр. 4192 и 4193 ће се кретати измењеним трасама и то: 

Опширније...
 
Измене режима саобраћаја током одржавања манифестације "Награда Београда - Ушће 2017" ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
петак, 07 јул 2017 14:03

Током одржавања манифестације "Награда Београда - Ушће 2017" на простору код П.Ц. "Ушће" у периоду од 8.7.2017. године у 5:00 часова до 9.7.2017. године у 24:00 часа доћи ће до затварања саобраћаја у улицама Ушће и Булевар Николе Тесле од Булевара Михајла Пупина до Трешњиног цвета.

Возила ЈГП-а ће се за време одржавање манифестације кретати измењеном трасом и то:

Опширније...
 
Измена режима линије бр. 3 ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
петак, 07 јул 2017 13:56

ГСП ''Београд'' изводиће радове на прегледу и поправци трамвајских шина, при чему ће доћи до обуставе трамвајског саобраћаја на потезу Топчидер – Раковица. Радови ће се изводити у периоду од 22:00 часа 7.7.2017. године до 3:30 часова 24.7.2017. године.

У поменутом периоду трамвајска линија бр. 3 ће саобраћати до старе окретнице Топчидер и носиће ознаку /Ташмајдан – Топчидерска окретница/, а биће привремено успостављена аутобуска линија бр. /ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА ТОПЧИДЕР - КНЕЖЕВАЦ/. 

Возила на овој линији ће саобраћати следећом трасом: ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА ТОПЧИДЕР – Топчидерски пут – Пут за Раковицу – Патријарха Димитрија – Ослободилаца Раковице – Ослобођења - КНЕЖЕВАЦ

 
Кампања "Вожња под утицајем алкохола" - ТВ спот "ЖИВЕЛИ" ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за безбедност саобраћаја
четвртак, 06 јул 2017 12:58

Секретаријат за саобраћај је започео реализацију кампање под називом  "Вожња под утицајем алкохола" 

Вожња под утицајем алкохола смањује тачност, прецизност и време реакције, повећава број грешака, при чему возач није у стању да уочи начињене грешке и није у могућности да их исправи. У комбинацији са осталим факторима који утичу на безбедност саобраћаја, алкохолисаност вишеструко увећава ризик настанка и тежину последица  саобраћајних незгода

Контроле алкохолисаности возача од стране саобраћајне полиције, показују да значајан број возача управља возилима у алкохослисаном стању. И поред строге законске регулативе, вожња у алкохолисаном стању још увек представља ''друштвено прихватљиво понашање'' и не наилази на адекватну реакцију друштва, односно на осуду какву према последицама заслужује.

ТВ спот ''ЖИВЕЛИ'' сугерише мудро и одговорно поступање и позива возаче да, у случају да су користили алкохол, изаберу ''ЖИВОТ'' и позову такси или неког другог да их безбедно превезе.

ТВ спот ''ЖИВЕЛИ'' за кампању "Вожња под утицајем алкохола"можете погледати овде.

 
Kампањa "Успори с разлогом да не буде касно" - ТВ спот ''УСПОРИ'' ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за безбедност саобраћаја
четвртак, 06 јул 2017 12:46

Секретаријат за саобраћај је започео реализацију кампање под називом  ''Успори с  разлогом да не буде касно'' 

Неприлагођена брзина кретања возила представља један од основних фактора настанка саобраћајних незгода. Чак и веома мала прекорачења прописаних брзина кретања возила доприносе значајном повећању како броја, тако и тежине последица саобраћајних незгода. Нажалост, возачи нису у довољној мери свесни поменутих чињеница, а њихови ставови указују на чињеницу да веома често прецењују сопствене способности управљања возилом, што доприноси доношењу одлуке да возе изнад прописано ограничења брзине.  

ТВ спот ''УСПОРИ'' сугерише неопходност поштовања саобраћајних прописа, а нарочито потребу прилагођавања брзине возила окружењу у коме се креће. 

ТВ спот ''УСПОРИ'' за кампању ''Успори с  разлогом да не буде касно'', можете погледати овде.

 
Измена режима саобраћаја током извођења радова у Булевару ослобођења ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
среда, 05 јул 2017 14:48

JKП „БЕОГРАД ПУТ“ изводиће радове поправке коловоза при чему ће доћи до затварања саобраћаја у једној коловозној траци и измене режима саобраћаја у другој слободној коловозној траци у Булевару ослобођења од улаза-излаза у објекте Војске Србије до Лепеничке улице, у периоду од 05.07.2017. до 23.07.2017. године.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL