ИНФОРМАТОР

БАнер информације за инвалиде


Време у Београду

Tраса кретања посмртне поворке ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја


Посмртна поворка грађана са телом патријарха Павла кретаће се у четвртак, 19. новембра, од Саборне цркве до Храма светог Саве трасом: Кнеза Симе Марковића – Поп Лукина – Бранкова – Зелени венац – Призренска – Теразије – Краља Милана – Трг Славија – Булевар ослобођења – Крушедолска. Секретаријат за саобраћај је позвао грађане да до среде, до 20 часова, уклоне возила која су паркирана у Призренској и Поп Лукиној улици.
Опело ће бити служено у 11 часова у Храму светог Саве, а потом ће посмртна поворка возила кренути ка манастиру светог Архангела Михајла трасом: Булевар ослобођења – Црнотравска – Борска – Мишка Крањца – Патријарха Димитрија. За време кретања посмртне поворке у широј зони трасе биће обустављен саобраћај.
Патријарх ће бити сахрањен у 13 часова у манастиру светог Архангела Михајла. Пре почетка сахране у зони манастира биће обустављен саобраћај.
Грађани који на сахрану долазе из унутрашњости Србије могу да се паркирају код хотела „Континентал” и Спортског центра „Милан Гале Мушкатировић” (бивши „25. мај”).
Возила јавног градског превоза ће саобраћати у складу са ситуацијом на терену.