ИНФОРМАТОР

БАнер информације за инвалиде


Време у Београду

Трајне измене режима саобраћаја на раскрсницама улица Бранкове и Поп-Лукине и улица Бранкове и Царице Милице ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја

Трајне измене БранковаУ понедељак 08.02.2010. године од 05:00 часова уводи се нови, трајни режим саобраћаја на раскрсницама  улица Бранкова-Поп Лукина и Бранкова-Царице Милице. Због побољшања проточности саобраћаја на потезу Дечанска-->Теразијски тунел-->Бранкова улица-->Бранков мост  Секретаријат за саобраћај уводи следеће трајне измене у режиму саобраћаја:
  1. Забрањује се лево скретање свим возилима са Бранковог моста у Поп Лукину улицу;
  2. Забрањује се десно скретање свим возилима из улице Царице Милице у Бранкову улицу;
  3. Уводи се нови режим координисаног рада  семафора на потезу који чине раскрснице улица Дечанска-Влајковићева, Дечанска-пешачки прелаз „Борба“,  Дечанска-Нушићева-Теразијски тунел, Бранкова-Царице Милице и Бранкова-Поп Лукина.
У складу са овим изменама у режиму саобраћаја препоручујемо следеће трасе кретања:
Возачима који желе да из смера Новог Београда уђу у централно подручје града и за паркирање користе паркинг гаражу „Обилићев венац“ препоручујемо кретање алтернативном трасом:
са Бранковог моста скренути десно према улици Гаврила Принципа и за даље кретање користити трасу: Гаврила Принципа-->Црногорска-->Карађорђева-->Париска-->Кнеза Симе Марковића.
За излазак из централног подручја града и одлазак у смеру према Новом Београду препоручујемо кретање следећом трасом:
Обилићев венац-->Вука Караџића-->Топличин венац-->Поп Лукина-->Бранков мост

Секретаријат за саобраћај ће у свим улицама које се укрштају са улицама Поп Лукина и Царице Милице поставити адекватну саобраћајну сигнализацију која ће обавештавати возаче о новом режиму саобраћаја.