ИНФОРМАТОР

БАнер информације за инвалиде


Време у Београду

Измене режима линија ЈГП-а током током одржавања Свечаног пријема код Председника Републике Србије ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање

Tоком одржавања Свечаног пријема код Председника Републике Србије дана 23.6.2017. године у периоду од 16:00 часова до 22:00 часа, доћи ће до посебне организацију саобраћаја у Булевару Николе Тесле, на делу од Бранковог моста до улице Трешњиног цвета и у Булевару Михајла Пупина, на делу од улице Милентија Поповића до улице Трешњиног цвета.

Возила ЈГП-а ће се за време одржавања пријема кретати измењеном трасом и то:

- Возила јавног превоза са линија бр. 15, 84, 704, 706 и 707 ће се уместо Булеваром Николе Тесле, на делу трасе од Бранковог моста до улице Трешњиног цвета, у оба смера, у наведеном периоду кретати Булеваром Михаjла Пупина, Милентија Поповића, Булеваром Зорана Ђинђића, Булеваром уметности и улицом Трешњиног цвета и даље редовним трасама.

- Возила јавног превоза са линија бр. 16, 65, 72, 75, 77, 78 и 83 ће се уместо Булеваром Михајла Пупина, на делу трасе од улице Милентија Поповића до улице Трешњиног цвета, у оба смера, у наведеном периоду кретати Булеваром Михаjла Пупина, Милентија Поповића, Булеваром Зорана Ђинђића, Омладинских бригада и даље редовним трасама.

- Возила јавног превоза са линија бр. 67 и 71 ће се уместо Булеваром Михајла Пупина, на делу трасе од улице Милентија Поповића до Булевара Зорана Ђинђића, у оба смера, у наведеном периоду кретати Булеваром Михаjла Пупина, Милентија Поповића, Булеваром Зорана и даље редовним трасама.

- Возила са линија бр. 27Е, 35 и 43 ће се, у оба смера, уместо улицама Булевар Николе Тесле и Ушће, кретати Булеваром Михајла Пупина, Милентија Поповића, Владимира Поповића до терминуса Нови Београд /Блок 20/.

- Линија јавног превоза бр. 60 ће у време одржавања манифестације саобраћати следећом трасом:

- У смеру ка окретници "Нови Београд-Топлана": Бранков мост- Милентија Поповића- интерна саобраћајница- Владимира Поповића- Земунски пут-Бродарска и даље редовном трасом а у повратку возила са ове линије користиће редовну трасу. 

Аутобуси ће користити постојећа  стајалишта линија ЈГП-а на измењеној траси.