ИНФОРМАТОР

БАнер информације за инвалиде


Време у Београду

Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја


Пречице:
1. Mапа режима кретања теретних возила
2. Издавање сагласности - процедуре
3. Образац захтева за издавање сагласности
4. Мапа режима кретања теретних возила у транзитуРежим саобраћаја током одржавања 11. МЕЂУНАРОДНЕ БИЦИКЛИСТИЧКЕ ТРКЕ ''БАЊА ЛУКА БЕОГРАД I'' ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Измене режима саобраћаја
петак, 28 април 2017 10:30

Поводом одржавања 11. МЕЂУНАРОДНЕ БИЦИКЛИСТИЧКЕ ТРКЕ ''БАЊА ЛУКА БЕОГРАД I'', доћи ће до посебне организације саобраћаја (за време проласка такмичара), на начин који пропише МУП, дана 29.04.2017. године (са стартом у 10.45 ч), у улицама Булевар ослобођења, Трг Славија, Немањина, Кнеза Милоша, Булевар војводе Мишића, Радничка и Савска Магистрала

Током проласка учесника трке, возила јавног градског превоза ће у зависности од услова на терену чекати на траси док се не успостави редован режим саобраћаја.

 
Затварање саобраћаја и измене режима линија ЈГП-а током извођења радова у Улици Љутице Богдана ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Измене режима саобраћаја
четвртак, 13 април 2017 08:52

ЈКП "Београд пут" изводиће радове на редовном одржавању у Улици Љутице Богдана на делу од улице др Милутина Ивковића до улице Сокобањска у Београду. Радови ће се изводити без саобраћаја у периоду од 18.4.-20.5.2017. године.
Током извођења радова возила са линија јавног превоза бр. 42, 59 и 78 ће у оба смера, на делу од раскрснице улица др Милутина Ивковића и Љутице Богдана до раскрснице улица Љутице Богдана и Булевара кнеза Александра Карађорђевића саобраћати улицом др Милутина Ивковића и Булеваром кнеза Александра Карађорђевића и даље редовним трасама.
Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта и привремено успостављено стајалиштa ''Динарска'' у улици др Милутина Ивковића у зони раскрснице са Динарском улицом, у смеру према улици Булевар кнеза Александра Карађорђевића.

 
Измене режима линија ЈГП-а током одржавања манифестације "Улица отвореног срца" у Борчи ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Измене режима саобраћаја
среда, 28 децембар 2016 10:24

Поводом одржавања манифестације "Улица отвореног срца", доћи ће до затварања саобраћаја у Улици Братства и јединства на делу од Ваљевског одреда до улице Беле Бартока, дана 1.1.2017. године у периоду од 9.00 - 14.00 часова.

Током одржавања поменуте манифестације возила ЈГП-а ће саобраћати делимично измењеном трасом и то:

Опширније...
 
Информација о измени режима рада линија ЈГП-а током одржавања манифестацијe "Београдска зима" ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Измене режима саобраћаја
среда, 28 децембар 2016 10:20

Током одржавања манифестацијe "Београдска зима" у Булевару Зорана Ђинђића, на делу од улице Омладинских бригада до Булевара уметности у периоду од 31.12.2016. године од 17.00 часова до 2.1.2017. године до 3.00 часа мења се режим рада линија ЈГП-а на следећи начин:

линијe бр. 17, 68 и 74 ће од раскрснице улица Омладинских бригада и Булевара Зорана Ђинђића до раскрснице улица Булевар уметности и Булевара Зорана Ђинђића, у оба смера саобраћати преко кружног тока, улицама Булевар Михајла Пупина и Булеваром уметности и даље редовним трасама.

Возила ЈГС-а на измењеном делу трасе ће користити сва постојећа стајалишта.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL