ИНФОРМАТОР

БАнер информације за инвалиде


Време у Београду

Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање и информационе технологијеСАОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ поводом Глобалне недељe безбедности 2017 ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање

Град Београд је ове године, по први пут, узео учешће у кампањи Уједињених нација која се реализује под називом Глобална недеља безбедности на путевима.

Овогодишња, четврта по реду, Глобална недеља безбедности на путевима, рализује се од 8-14. маја 2017. године и фокусирана је на брзину као фактор безбедности саобраћаја на путевима.

Опширније...
 
Информација за јавност везана за измену трасе линије бр. 401 због хитне интервенције Београд пута ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање

Због радова ЈКП Београд пут дана 05.05.2017.год. у временском интервалу од 09-14 часова (очекивано време завршетка радова) у улици 3. Нова (насеље Пиносава), возила ЈГПП-а путника на линији бр.401 ће од раскрснице 2. Нова-3. Нова до раскрснице Бул. Патријарха Германа-2. Нова, уместо улицом 3. Нова, саобраћати улицом 2. Нова.

 
Информација за јавност везана за измену трасе линије бр.34 због хитне интервенције Београд пута ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање

Због радова ЈКП Београд пут дана 05.05.2017.год. у временском интервалу од 10-17 часова (очекивано време завршетка радова) у улици Баја Пивљанина, на делу од скретања за улицу Диане Будисављевић до изласка из улице Диане Будисављевић, ГО Савски венац у Београду, возила ЈГС-а са линије бр.34 ће у оба смера саобраћати Улицом Велисава Вуловића.

 
Успостаља се сезонска линија 400 ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање

Од 29.04.2017. године успостаља се сезонска линија  400 - ВОЖДОВАЦ – ВРХ АВАЛЕ. На линији ће суботом, недељом и државним празником саобраћати 2 возила у интервалу од 60 минута.  Траса линије је: 

Смер А   ВОЖДОВАЦ - Бебелова - Баштованска - Паунова - Булевар ослобођења - Пут за Авалу - Пут за врх Авале - ВРХ АВАЛЕ 

Смер Б   ВРХ АВАЛЕ - Пут са врха Авале - Пут за Авалу - Булевар ослобођења - Паунова - Црнотравска -Саве Машковића - ВОЖДОВАЦ

 
Информација за јавност везана за измену трасе линије бр. 34 због хитне интервенције ЈКП Београд пут ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање

Због радова ЈКП Београд пут, у оквиру хитних интервенција,  дана 28.04.2017.год. у временском интервалу од 07-19 часова у Улици Баја Пивљанина, на делу од скретања за улицу Диане Будисављевић до изласка из Улице Диане Будисављевић, ГО Савски венац у Београду, возила ЈГС-а са линије бр. 34 ће у оба смера саобраћати Улицом Велисава Вуловића. У поменутој улици ће бити успостављена два привремена стајалишта.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL