ИНФОРМАТОР

БАнер информације за инвалиде


Време у Београду

Стационарни саобраћај


Пречице:
Мапа паркинг зона (.jpg 2.8MB)Увођење „зелене зоне“ за паркирање на Звездари ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за техничко регулисање саобраћаја - Одељење за стационарни саобраћај
четвртак, 29 април 2010 07:59

Zvezdara2010Секретаријат за саобраћај у сарадњи са "Паркинг сервисом" уводи „зелену зону“ на Звездари
Од 26. априла 2010. године почеће да се примењује зонски систем паркирања са временским ограничењем од три сата у делу општине Звездара који је ограничен: Булеваром Краља Александра, Рузвелтовом, Димитрија Туцовића и Батутовом улицом.
Станари који имају пријављено пребивалиште у наведеном делу Звездаре, а поседују аутомобил на своје име, имају  право на повлашћену паркинг карту  и паркирање  без временског ограничења.
Опширније...
 
Увођење зонског система паркирања - Врачар ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за техничко регулисање саобраћаја - Одељење за стационарни саобраћај
понедељак, 12 октобар 2009 10:01

На захтев општине Врачар и житеља ове општине, Секретаријат за саобраћај је урадио пројекат редефинисања режима динамичког и стационарног саобраћаја у делу општине Врачар. Корист од овог пројекта је у томе што су дефинисане површине за динамички, стационарни и пешачки саобраћај. Обележена су сва расположива паркинг места на уличним фронтовима у предметној зони, чиме се добило 2000 паркинг места. Увођењем зоне са временским ограничењем паркирања станари зоне имаће могућност да своја возила паркирају у зони без временског ограничења, док ће посетиоцима зоне паркирање бити ограничено  на 2 односно 3 сата... 
Опширније...
 
Увођење зонског система паркирања - Дорћол ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за техничко регулисање саобраћаја - Одељење за стационарни саобраћај

На захтев општине Стари град и житеља ове општине,Секретаријат за саобраћај је урадио пројекат редефинисања режима динамичког и стационарног саобраћаја у зони Дорћола. Корист од овог пројекта је у томе што су дефинисане површине за динамички, стационарни и пешачки саобраћај. Обележена су сва расположива паркинг места на уличним фронтовима у предметној зони, чиме се добило 2500 паркинг места. Увођењем зоне са временским ограничењем паркирања станари зоне имаће могућност да своја возила паркирају у зони без временског ограничења, док ће посетиоцима зоне паркирање бити ограничено на 3 сата. Учесници пројекта су Секретаријат за саобраћај, ЈКП „Паркинг сервис“ и Општина Стари град.
Секретаријат за саобраћај је на доњем Дорћолу, поред увођења паркинг зоне, од 1. јуна увео систем једносмерних улица како би се повећала површина на којој ће се технички регулисати паркирање, олакшало кретање свих учесника у саобраћају и убрзао проток возила.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 Следећа > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL