ИНФОРМАТОР

БАнер информације за инвалиде


Време у Београду

Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање и информационе технологијеБициклистичка вожња и промовисање обележених бициклистичких трака у Булевару ослобођења, од Аутокоманде до улице Саве Машковића ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање

Европскa недељa мобилности 2015

Позивамо све суграђане да нам се, у суботу 19.09.2015. године, са почетком у 12 часова, придруже у бициклистичкој вожњи у оквиру обележавања Европске недеље мобилности у Булевару ослобођења са почетком на раскрсници Бул. Ослобођења и саобраћајнице која води ка СЦ „Бањица“ и завршетком на Аутокоманди. Бициклистичком вожњом ће се  промовисати бициклистичке траке обележене у Булевару ослобођења од Аутокоманде до Саве Машковића (Бањица).

Бициклистичке траке ширине једног метра, са заштитним појасом од пола метра, су обележене уз десну ивицу коловоза. Њихово обележавање прати и постављање вертикалне саобраћајне сигнализације.

Опширније...
 
Бициклистичка вожња и промовисање обележених бициклистичких трака у Булевару ослобођења од Аутокоманде до улице Саве Машковића ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање

Европскa недељa мобилности 2015


У суботу, 19.09.2015. године,
у оквиру обележавања Европске недеље мобилности, Секретаријат за саобраћај организује Бициклистичку вожњу и промоцију обележених бициклистичких трака у Булевару ослобођења, од Аутокоманде до улице Саве Машковића.

По завршетку промотивне вожње, у 12:20h,  на бициклистичкој стази на Аутокоманди, присутним новинарима и грађанима ће се обратити секретар Секретаријата за саобраћај,  Душан Рафаиловић.

Trasa

 
Информација о затварању саобраћаја и измени режима рада линија ЈГП-а током одржавања манифестације «Парада поноса» ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање

У недељу 20.09.2015.  године, у периоду од 12:00 – 15:00 часова најављено је одржавање манифестације «Парада поноса». Током одржавања манифестације, у наведеном периоду, доћи ће до затварања саобраћаја у деловима улица Немањина, Кнеза Милоша, Краља Милана, Теразије и Трг Николе Пашића.

Планирани режим рада линија ЈГС-а у случају одржавања манифестације у периоду од првих јутарњих полазака до 16:00 часова  (до завршетка  поменуте манифестације) планиране измене по подсистемима су:

Опширније...
 
Промовисана „зона 30“ у оквиру Европске недеље мобилности 2015. ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање

Секретаријат за саобраћај је у четвртак 17.09.2015. године, у оквиру Европске недеље мобилности 2015. промовисао новообележену „зону 30“ у делу града оивиченом улицама Француска, Цара Душана, Тадеуша Кошћушка, Узун Миркова и Васина.

Zona 30

Затвара се раскрсница Војводе Степе – Саве Машковића алтернативни правац


Зона "30" је део града у коме је брзина кретања возила ограничена до 30km/h. Обележавање „зоне 30“  доприноси унапређењу безбедности свих учесника у саобраћају .

Захваљујући дозвољеној брзини од 30km/h у овој зони се постижу вишеструки позитивни ефекти:
-    Смањује се обим саобраћаја и брзина возила,
-    Смањују се бука и загађење,
-    Смањује се број саобраћајних незгода,
-    Стварају се бољи услови за бициклистички саобраћај.

 
ЗАТВАРАЊЕ САОБРАЋАЈА И ИНФОРМАЦИЈЕ О РЕЖИМУ САОБРАЋАЈА ЛИНИЈА ЈГП-а ЗА ВРЕМЕ ОДРЖАВАЊА "18. БЕОГРАДСКЕ РОЛЕРИЈАДЕ" ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање

Због одржавања манифестације "18. Београдске ролеријаде 2015" доћи ће до затварања саобраћаја у Улицама Краља Милана, Теразије, Коларчева, Трг Републике, Васе Чарапића и Студентски трг дана 19.09.2015. године у периоду од од 09.00 до 18.00 часова, као и до измена режима рада линија јавног градског превоза на следећи начин:

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL