ИНФОРМАТОР

БАнер информације за инвалиде


Време у Београду

Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја


Манифестације - процедура за добијање сагласности ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
четвртак, 21 април 2011 12:59


Браће Крсмановића 2011 - Затварање
  1. Код организације спортских манифестација подносилац захтева је у обавези да поднесе захтев Секретаријату за саобраћај са одговарајућом скицом (саобраћајни елаборат уколико се манифестација одржава на коловозу) на шалтеру број 4 у улици 27. марта 43-45.
  2. Код промоција и презентација разних производа, уколико се заузима јавна саобраћајна површина...
Опширније...
 
Измена режима саобраћаја услед наставка радова на мосту "Газела" ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
петак, 11 март 2011 12:26

Alternativni pravci za vreme trajanja radova na autoputu

Обавештавамо грађане да се од уторка 15.3.2011. године настављају радови на рехабилитацији моста „Газела“. Препоручујемо грађанима Београда да за кретања између старог дела Београда и Новог Београда избегавају коришћење приватних аутомобила, да за своја свакодневна кретања користе возила јавног градског превоза и да се крећу алтернативним правцима преко Бранковог и Старог савског моста.У овој фази радова за саобраћај ће бити затворене крајња десна и средња саобраћајна трака на мосту „Газела“ у смеру од Новог Београда ка Нишу.

Возила ће се кретати у преостале четири саобраћајне траке, Деонице на мосту Газела које су затворене за саобраћајтако што су за сваки смер обезбеђене по две саобраћајне траке. Током трајања ове измене у режиму саобраћаја на мосту „Газела“, возила која се крећу у смеру од Новог Београда ка Нишу кретаће се саобраћајним тракама које су физички одвојене тако да на самом мосту није могуће престројавање из једне саобраћајне траке у другу. Важна напомена за возаче који се крећу преко моста „Газела“ у смеру од Новог Београда ка Нишу: возила која желе да се са моста „Газела“ искључе на петљи „Мостар“ потребно је да се пре петље код Сава Центра престроје у десну саобраћајну траку.
Опширније...
 
Реконструкција аутопута кроз Београд - од петље петље „Тошин бунар“, до кружне петље (Шпанских бораца) ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
среда, 11 август 2010 17:25

Alternativni pravci za vreme trajanja radova na autoputu faza 3

Деоница од кружне петље (Шпанских бораца) до петље „Тошин бунар“ (смер ка Шиду), у четвртак, 12. августа 2010. године, од 14 часова, се отвара за редован режим саобраћаја. Радови на рехабилитацији аутопута кроз Београд на деоници од петље „Тошин бунар“, до кружне петље (Шпанских бораца), смер ка Нишу, почињу 12. августа 2010. године, у 19 часова. За саобраћај ће бити затворена једна половина коловоза (смер ка Нишу), при чему ће се саобраћај одвијати на другој половини коловоза (смер ка Шиду) и то две саобраћајне траке ка Шиду и једна ка Нишу.

Опширније...
 
РАДОВИ НА АУТОПУТУ КРОЗ БЕОГРАД И МОСТУ „ГАЗЕЛА" ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
понедељак, 02 август 2010 10:07

Alternativni pravci za vreme trajanja radova na autoputu
ZatvaranjeUlivnihRampiGazelaРадови на рехабилитацији аутопута кроз Београд на деоници од кружне петље (Шпанских бораца) до петље „Тошин бунар“ смер ка Шиду почињу у ноћи између 2. и 3. августа.
 
За саобраћај ће бити затворена једна половина коловоза (смер ка Шиду), при чему ће се саобраћај одвијати на другој половини коловоза (смер ка Нишу) и то две саобраћајне траке ка Нишу и једна трака ка Шиду.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 91 92 93 94 95 96 97 98 99 Следећа > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL