ИНФОРМАТОР

БАнер информације за инвалиде


Време у Београду

Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја


Радови на аутопуту кроз Београд - Фаза 2 ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
понедељак, 12 јул 2010 08:04

Alternativni pravci za vreme trajanja radova na autoputu
vođenej saobraćaja za vreme faze 2 radova na autoputu kroz beogradРадови на рехабилитацији аутопута кроз Београд на деоници од моста „Газела“  (петља „Сава центар“) до кружне петље (Антифашистичке борбе – Пролетерске солидарности) – фаза 2 почињу у ноћи између 12. и 13. јула.
Опширније...
 
РАДОВИ НА АУТОПУТУ КРОЗ БЕОГРАД ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
петак, 02 јул 2010 16:17

AUTOPUT faza IРадови на рехабилитацији аутопута кроз Београд на деоници од кружне петље (Антифашистичке борбе - Пролетерске солидарности) до моста „Газела“ (петља „Сава центар“) почињу 3.7.2010. године .
 
За саобраћај ће бити затворена једнa половина коловоза (смер ка Нишу), при чему ће се саобраћај одвијати на другој половини коловоза (смер ка Шиду) и то две траке ка Шиду и једна трака ка Нишу.
 
Напомена: кликните на слику за увећан приказ мапе
 
За време трајања радова за саобраћај ће бити затворене рампе за укључење на аутопут из улица Шпанских бораца и Антифашистичке борбе.
Опширније...
 
Рехабилитација моста "Газела" (фаза 0а) и дела аутопута кроз Београд (фаза 1) ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
понедељак, 28 јун 2010 14:55

most GazelaПоштовани Београђани,

Пред нама је прва права реконструкција моста Газела од његове изградње 1970. године. Радови на прилазним рампама почињу 1. јула. Како се ради о најоптерећенијем а самим тим и најважнијем београдском мосту, неизбежни су озбиљни поремећаји у саобраћају. Апелујем на све суграђане да у наредном периоду максимално користе возила јавног превоза како би се умањиле гужве у зони радова и на алтернативним уличним правцима. Уз ваше разумевање и стрпљење лакше ћемо сви заједно изнети овај неодложни подухват.
Као што знате, од извођача радова тражили смо максимално ангажовање и добили гаранције да ће се радити по динамици коју смо договорили. Од 3. јула почиње обнова асфалта на аутопуту од Газеле („Сава центар”) до петље Тошин бунар и радиће се даноноћно да би све било завршено до краја августа. Радови на мосту „Газела” почеће 25. јула и трајаће до 6. октобра, а у то време радним данима биће проходне по две траке са обе стране, док ће викендом укупно бити слободне три траке и то две у правцу Новог Београда и једна у супротном смеру. Од 6. октобра до 15. марта следеће године радиће се тако да посао не утиче на саобраћај, а на пролеће опет по систему „две плус две траке”.
У случају да током реконструкције „Газеле” ипак дође до превеликих гужви, постоји могућност да преко Саве поставимо понтонски мост за који је Саобраћајни институт ЦИП већ израдио идејни пројекат, а што смо недавно презентовали у Скупштини града.
Надам се ипак да то неће бити неопходно, јер верујем да ће возачи током обнове моста показати довољно стрпљења, те да ћемо у сарадњи са Саобраћајном полицијом и извођачима радова успети да створимо прихватљиве услове за кретање возила.
Захваљујем Вам се на разумевању.

Градоначелник Драган Ђилас

Линкови који следе садрже детаљне информације о реконструкцији са мапама алтернативних праваца.

Реконструкција моста "Газела"
Радови на аутопуту кроз Београд
Режим рада линија јавног градског превоза
 
Привремени режим за теретна моторна возила ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја

Трајне измене БранковаЗбог извођења радова на мосту Газела (коловозна трака од центра ка Новом Београду) успостављен је привремени режим саобраћаја, који подразумева забрану кретања теретних возила највеће дозвољене масе преко 3,5 тона. Такође, на надвожњаку у Радничкој улици, код хале 14 забрањен је саобраћај возилима чија укупна маса прелази 25 тона. Возила која се крећу Савском улицом према Новом Саду, Шиду, Обреновцу и Чачку, чија укупна маса прелази 25 тона, могу доћи до свог одредишта скретањем улево на аутопут ка Нишу до петље „Бубањ поток“,
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 101 Следећа > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL