ИНФОРМАТОР

БАнер информације за инвалиде


Време у Београду

Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја


Радови на аутопуту кроз Београд - фаза III ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
уторак, 20 јул 2010 12:57

Alternativni pravci za vreme trajanja radova na autoputu faza 3
Радови на рехабилитацији аутопута кроз Београд на деоници од кружне петље (Антифашистичке борбе – Пролетерске солидарности) до кружне петље (Шпанских бораца) – фаза 3 почињу у ноћи између 20. и 21. јула.
За саобраћај ће бити затворена једна половина коловоза (смер ка Шиду), при чему ће се саобраћај одвијати сервисном саобраћајницом између кружних петљи у истом смеру у две саобраћајне траке. Саобраћај се у супротном смеру (смер ка Нишу) одвија без ограничења у профилу аутопута. За време трајања радова за саобраћај ће бити затворене уливне рампе са кружних петљи на аутопут у смеру ка Шиду...
Опширније...
 
Радови на аутопуту кроз Београд - Фаза 2 ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
понедељак, 12 јул 2010 08:04

Alternativni pravci za vreme trajanja radova na autoputu
vođenej saobraćaja za vreme faze 2 radova na autoputu kroz beogradРадови на рехабилитацији аутопута кроз Београд на деоници од моста „Газела“  (петља „Сава центар“) до кружне петље (Антифашистичке борбе – Пролетерске солидарности) – фаза 2 почињу у ноћи између 12. и 13. јула.
Опширније...
 
РАДОВИ НА АУТОПУТУ КРОЗ БЕОГРАД ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
петак, 02 јул 2010 16:17

AUTOPUT faza IРадови на рехабилитацији аутопута кроз Београд на деоници од кружне петље (Антифашистичке борбе - Пролетерске солидарности) до моста „Газела“ (петља „Сава центар“) почињу 3.7.2010. године .
 
За саобраћај ће бити затворена једнa половина коловоза (смер ка Нишу), при чему ће се саобраћај одвијати на другој половини коловоза (смер ка Шиду) и то две траке ка Шиду и једна трака ка Нишу.
 
Напомена: кликните на слику за увећан приказ мапе
 
За време трајања радова за саобраћај ће бити затворене рампе за укључење на аутопут из улица Шпанских бораца и Антифашистичке борбе.
Опширније...
 
Рехабилитација моста "Газела" (фаза 0а) и дела аутопута кроз Београд (фаза 1) ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
понедељак, 28 јун 2010 14:55

most GazelaПоштовани Београђани,

Пред нама је прва права реконструкција моста Газела од његове изградње 1970. године. Радови на прилазним рампама почињу 1. јула. Како се ради о најоптерећенијем а самим тим и најважнијем београдском мосту, неизбежни су озбиљни поремећаји у саобраћају. Апелујем на све суграђане да у наредном периоду максимално користе возила јавног превоза како би се умањиле гужве у зони радова и на алтернативним уличним правцима. Уз ваше разумевање и стрпљење лакше ћемо сви заједно изнети овај неодложни подухват.
Као што знате, од извођача радова тражили смо максимално ангажовање и добили гаранције да ће се радити по динамици коју смо договорили. Од 3. јула почиње обнова асфалта на аутопуту од Газеле („Сава центар”) до петље Тошин бунар и радиће се даноноћно да би све било завршено до краја августа. Радови на мосту „Газела” почеће 25. јула и трајаће до 6. октобра, а у то време радним данима биће проходне по две траке са обе стране, док ће викендом укупно бити слободне три траке и то две у правцу Новог Београда и једна у супротном смеру. Од 6. октобра до 15. марта следеће године радиће се тако да посао не утиче на саобраћај, а на пролеће опет по систему „две плус две траке”.
У случају да током реконструкције „Газеле” ипак дође до превеликих гужви, постоји могућност да преко Саве поставимо понтонски мост за који је Саобраћајни институт ЦИП већ израдио идејни пројекат, а што смо недавно презентовали у Скупштини града.
Надам се ипак да то неће бити неопходно, јер верујем да ће возачи током обнове моста показати довољно стрпљења, те да ћемо у сарадњи са Саобраћајном полицијом и извођачима радова успети да створимо прихватљиве услове за кретање возила.
Захваљујем Вам се на разумевању.

Градоначелник Драган Ђилас

Линкови који следе садрже детаљне информације о реконструкцији са мапама алтернативних праваца.

Реконструкција моста "Газела"
Радови на аутопуту кроз Београд
Режим рада линија јавног градског превоза
 
<< Почетак < Претходна 111 112 Следећа > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL