ИНФОРМАТОР

БАнер информације за инвалиде


Време у Београду

Сектор за безбедност саобраћаја и информисање


Затварање саобраћаја у Улици Црвено барјаче од Улице Браће Вучковић до Улице Примућура Жарка ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање
уторак, 19 мај 2015 14:41

Због извођења радова од стране JKП „ Београдски водовод и канализација“, доћи ће до затварања саобраћаја у Улици Црвено барјаче од улице Браће Вучковић до Улице Примућура Жарка, у периоду од 20.05.2015. до 25.05.2015. године. Током извођења радова неће доћи до измене режима рада линија ЈГС-а.

 
Организација саобраћаја за време Литије ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање
уторак, 19 мај 2015 09:42

Литија 2015Током Литије, која се одржава у част Крсне славе Града, Вазнесења Христовог, у четвртак, 21.05.2015. године на снази ће бити посебна организација саобраћаја.

- од 11.00 до 14.00 часова, за време проласка литије, затвараће се за саобраћај деонице Литије и како Литија буде пролазила тако ће се саобраћајнице на траси отварати за саобраћај.
- Траса Литије је следећа: ул. Адмирала Гепрата (почетак литије испред Цркве Светог Вазнесења), ул. Кнеза Милоша (од ул. Адмирала Гепрата до ул. Краља Милана), ул. Краља Милана, ул. Теразије (заустављање 5 - 10 минута испред хотела Москва), ул. Кнеза Михаила, ул. Париска (заустављање испред Саборне цркве), ул. Кнеза Симе Марковића, ул. Поп Лукина, ул. Бранкова, ул. Краљице Наталије (од Зеленог венца до Добрињске) и ул. Добрињска.
- Тог дана, у времену од 10.00 до 15.00 часова, биће уклоњени сви привремени монтажни објекти (покретни продајни објекати и баште отвореног типа), који ометају трасу Литије
- Моле се суграђани да у времену од 10.00 до 14.00 због одржавања литије, не паркирају своја возила: у ул. Адмирала Гепрата (на потезу од ул. Добрињске до ул. Кнеза Милоша), у ул. Добрињској (на потезу од ул. Краљице Наталије до ул. Адмирала Гепрата), на такси стајалишту у ул. Теразије, јер ће иста бити уклоњена од стране ЈКП „Паркинг сервис“.

 
Режим саобраћаја на територији ГО Вождовац ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање
среда, 13 мај 2015 14:37

Затвара се раскрсница Војводе Степе – Саве Машковића алтернативни правацУ складу са динамиком извођења радова на реконструкцији ул. Војводе Степе и успостављања новог режима саобраћаја у тој улици који директно утиче на саобраћај на околној улучној мрежи, Секретаријат за саобраћај реализује пројекте Редефинисањe режима саобраћаја на територији ГО Вождовац оивичене улицама:

- ВОЖДОВАЦ I  - ул. Војводе Степе, ул. Саве Машковић и Бул. Ослобођења;
- ВОЖДОВАЦ II – ул. Војводе Степе, ул. Трише Кацлеровића, ул. Кумодрашка и ул. Љубе Вучковића
.

Опширније...
 
Измене режима саобраћаја линија ЈГП-а ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање
петак, 08 мај 2015 13:44

Током продужења радова на реконструкцији улице Војводе Степе у периоду од 07.05.2015. године до 11.07.2015. године, доћи ће до посебне организацију саобраћаја у Бебеловој улици на делу од терминуса "Бањица" до Булевара Ослобођења.
Током извођења радова мења се режим линија јавног превоза на следећи начин:

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL