ИНФОРМАТОР

БАнер информације за инвалиде


Време у Београду

Сектор за безбедност саобраћаја и информисање


Kостолачка привремено двосмерна од ул. Никшићке до ул. Мите Ценића ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање
четвртак, 28 мај 2015 14:04

У складу са динамиком извођења радова на реконструкцији ул. Војводе Степе и успостављања новог режима саобраћаја у тој улици који директно утиче на саобраћај на околној уличној мрежи, Секретаријат за саобраћај ће у ул. Костолачкој, на деоници од ул. Никшићке до ул. Мите Ценића привремено задржати двосмерни режим саобраћаја.

Привремени двосмерни режим саобраћаја ће остати на снази док се за моторни саобраћај не отвори раскрсница ул. Војводе Степе и ул. Никшићке. После пуштања у рад напред наведене раскрснице, улица Костолачка ће бити трајно дефинисана као  једносмерна (од ул. Никшићке ка ул. Мите Ценића) у складу са успостављеним режимом саобраћаја у ул. Војводе Степе.

 
Измене режима саобраћаја линија ЈГП-а током продужења извођења радова у зони раскрснице улица Војводе Степе и Саве Машковића ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање
петак, 22 мај 2015 13:38

Предузеће «Ратко Митровић» наставља са извођењем радова на реконструкцији улицe Војводе Степе, на делу од Аутокоманде до окретнице на Бањици - Раскрсница улица Булевар Ослобођења и Баштованска (Бебелова) у периоду од 21.05.2015. године до 20.06.2015. године.

Током извођења радова важи привремени режим саобраћаја:

Опширније...
 
Затварање саобраћаја у Улици Црвено барјаче од Улице Браће Вучковић до Улице Примућура Жарка ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање
уторак, 19 мај 2015 14:41

Због извођења радова од стране JKП „ Београдски водовод и канализација“, доћи ће до затварања саобраћаја у Улици Црвено барјаче од улице Браће Вучковић до Улице Примућура Жарка, у периоду од 20.05.2015. до 25.05.2015. године. Током извођења радова неће доћи до измене режима рада линија ЈГС-а.

 
Организација саобраћаја за време Литије ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за информисање
уторак, 19 мај 2015 09:42

Литија 2015Током Литије, која се одржава у част Крсне славе Града, Вазнесења Христовог, у четвртак, 21.05.2015. године на снази ће бити посебна организација саобраћаја.

- од 11.00 до 14.00 часова, за време проласка литије, затвараће се за саобраћај деонице Литије и како Литија буде пролазила тако ће се саобраћајнице на траси отварати за саобраћај.
- Траса Литије је следећа: ул. Адмирала Гепрата (почетак литије испред Цркве Светог Вазнесења), ул. Кнеза Милоша (од ул. Адмирала Гепрата до ул. Краља Милана), ул. Краља Милана, ул. Теразије (заустављање 5 - 10 минута испред хотела Москва), ул. Кнеза Михаила, ул. Париска (заустављање испред Саборне цркве), ул. Кнеза Симе Марковића, ул. Поп Лукина, ул. Бранкова, ул. Краљице Наталије (од Зеленог венца до Добрињске) и ул. Добрињска.
- Тог дана, у времену од 10.00 до 15.00 часова, биће уклоњени сви привремени монтажни објекти (покретни продајни објекати и баште отвореног типа), који ометају трасу Литије
- Моле се суграђани да у времену од 10.00 до 14.00 због одржавања литије, не паркирају своја возила: у ул. Адмирала Гепрата (на потезу од ул. Добрињске до ул. Кнеза Милоша), у ул. Добрињској (на потезу од ул. Краљице Наталије до ул. Адмирала Гепрата), на такси стајалишту у ул. Теразије, јер ће иста бити уклоњена од стране ЈКП „Паркинг сервис“.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL