Назад

Наставак радова у Антифашистичке борбе, Јурија Гагарина и Марка Христића

                           Наставак радова у Антифашистичке борбе, Јурија Гагарина и Марка Христића

 

Ради извођења радова на реконструкцији и проширењу дела улице Јурија Гагарина и дела улице Марка Христића са припадајућом инфраструктуром и извођењу радова на реконструкцији и проширењу дела улице Антифашистичке борбе у периоду од 12.12. до 31.12. 2020. године, долазиће до затварања за саобраћај и измене режима саобраћаја, по фазама: 

Мапа радова

 

I  фаза  -  од 12.12.2020. године до 15.12.2020. године.

У овој фази за саобраћај ће бити затворена Антифашистичке борбе у оба смера. Улица Јурија Гагарина биће затворена за саобраћај од Моста на Ади до  улице Марка Христића, док ће се  саобраћај преусмерити на десну коловозну траку у смеру од Белвила према Мосту на Ади.  

 

II  фаза  -  од 16.12.2020. године до 18.12.2020. године.

У овој фази за саобраћај ће бити затворена Антифашистичке борбе у оба смера. Улица Јурија Гагарина биће затворена за саобраћај на делу од улице Марка Христића од улице Антифашистичке борбе, на делу од улице Антифашистичке борбе до Моста на Ади саобраћај ће се одвијати у једној саобраћајној траци.  

 

III  фаза  -  од 19.12.2020. године до 31.12.2020. године.

У овој фази за саобраћај ће бити затворена улица Антифашистичке борбе у смеру од Јурија Гагарина до силазне рампе Моста на Ади, док ће се саобраћај одвијати у смеру према улици Јурија Гагарина. Улица Јурија Гагарина биће затворена за саобраћај на делу од улице Марка Христића од улице Антифашистичке борбе, на делу од улице Антифашистичке борбе до Моста на Ади саобраћај ће се одвијати у једној саобраћајној траци.  

 

Због могуће појаве саобраћајне гужве молимо све возаче за опрезну вожњу.