Манифестација "Србија наде"

Манифестација "Србија наде"

Поводом одржавања манифестације "Србија наде" 26.5.2023. године у периоду од 13 до 24  часа доћи ће до посебне организације саобраћаја као и затварања за саобраћај у улицама које гравитирају према платоу Народне скупштине.  

Измене у режиму саобраћаја, посебна организација, као и обустављање саобраћаја вршиће се у складу са динамиком трајања скупа, као и пристизањем и одласком посетиоца.

Опширније
                           Одржавање "Спасовданске литије"

Одржавање "Спасовданске литије"

Град Београд као и сваке године организује прославу градске славе  Вазнесење Господње - Спасовдан.

Ове године Спасовдан се празнује 25. маја.

Церемонија подразумева пролазак Спасовданске литије централним градским улицама.

Почетак литије је у 17:30 часова у улици Краља Милана.

Опширније
                           Наставак радова у Вишњичкој

Наставак радова у Вишњичкој

Током радова на редовном одржавању, које изводи ЈКП "Београд пут", биће измењен режим саобраћаја ул. Вишњичкој, од раскрснице са ул. Вука Врчевића до раскрснице са ул. Миријевски булевар, заузет део коловоза у ул. Вишњичкој, од раскрснице са ул. Војводе Мицка Крстића до раскрснице са ул. Вука Врчевића (левa саобраћајнa тракa у оба смера),  у временском периоду од 25.05.2023. до 15.06.2023. године.
 

Опширније
                           Браће Баџак затворена за саобраћај

Браће Баџак затворена за саобраћај

Током радова на редовном одржавању, које изводи ЈКП "Београд пут", биће обустављен саобраћај у ул. Браће Баџак (од ул. Војводе Путника до продајног објекта „LIDL“), на територији општине Младеновац, у временском периоду од 24.05.2023. године до 04.06.2023. године.

Опширније
                           Изградња регионалног вода Макиш - Младеновац

Изградња регионалног вода Макиш - Младеновац

Током  радова на изградњи регионалног вода Макиш - Младеновац, прикључак за насеља на подручју јужног дела ГО Гроцка, везни цевовод на подручју ГО Сопот, које изводи Град Београд за потребе Дирекције за грађевинско земљиште и изградњу Београда, биће измењен режим саобраћаја, на делу од КП 4350 КО Сопот до раскрснице са ул. Милована Јовичића и ул. Витоке Живановића, у периоду од 11.06.2023. до 17.09.2023. године, по фазама.

Опширније