Архива вести

Назад

И Н Ф О Р М А Ц И Ј А О РЕЖИМУ САОБРАЋАЈА ЛИНИЈА ЈГП-а ЗА ВРЕМЕ ОДРЖАВАЊА ПОЛУМАРАТОНА "ТРКА ПАТРИЈАРХА ПАВЛА"

                                                     И Н Ф О Р М А Ц И Ј А   О   РЕЖИМУ САОБРАЋАЈА ЛИНИЈА ЈГП-а ЗА ВРЕМЕ ОДРЖАВАЊА ПОЛУМАРАТОНА "ТРКА ПАТРИЈАРХА ПАВЛА"

• Трамвајска линија бр.3 ће саобраћати до старе окретнице "Топчидер". 

• Линија бр. 37 ће саобраћати на скраћеној траси на релацији Панчевачки мост – Видиковац. 

Возила са линије ће: у оба смера, на делу од раскрснице улица Пилота Михаила Петровића – Кнеза Вишеслава до терминуса "Видиковац" саобраћати улицом Патријарха Јоаникија.

• Линије бр. 42 и 59 ће саобраћати на скраћеној траси на релацији Славија (Бирчанинова) – Миљаковац 1.

Возила са линије бр. 42 ће: у оба смера, на делу од раскрснице улица Пере Велимировића – Борска до терминуса "Миљаковац 1" саобраћати  Борском улицом.

• Возила са линије бр. 47 ће саобраћати измењеном трасом у оба смера, на делу од раскрснице улица Саве Машковића – Булевар ослобођења до раскрснице улица Кружни пут Кијево – Славка Миљковића, следећим саобраћајницама: Булевар ослобођења, Булевар ЈНА, Кружни пут, Кружни пут Кијево и даље редовном трасом. 

• Линија бр. 50 се дели на два дела, и то 50А: Устаничка – Миљаковац 1, и 50Б: Баново брдо – Видиковац. Возила са линије број 50Б ће: у оба смера, на делу од раскрснице улица Пилота Михаила Петровића – Кнеза Вишеслава до терминуса "Видиковац" саобраћати улицом Патријарха Јоаникија.

• Линије бр.54 и 504 ће саобраћати на скраћеној траси на релацијама: 54 (МЗ Макиш – Железник – улица Ослобођења) и 504 (Ресник /Железничка станица/ - улица Ослобођења).  Возила са поменутих линија ће промену смера кретања вршити на кружном току у улици Ослобођења непосредно после вијадукта на Кружном путу Кијево.

• Линија бр.505 ће саобраћати двосмерно на скраћеној траси на релацији Миљаковац 1 – Сунчани брег (зона стајалишта "Сунчани брег 1"). Возила са поменутe линијe ће промену смера кретања вршити у улици Патријарха Димитрија, маневром у раскрсници у висини кућног броја 100  (зона стајалишта „Сунчани брег 1“) и носиће ознаку 505L1.

Возила ЈГП-а ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта.

Напомена: Проласком последњег учесника трке улицом Пилота Миахила Петровића на делу од улице Мишка Крањца до улице Маричке (очекивано време је 17:30 часова) планирано је успостављање саобраћаја  у улицама Пилота Михаила Петровића, Мишка Крањца и Борској, након чега ће возила са линија бр. 50 и 59 ће саобраћати редовном трасом.